GoVI

Concurs de dibuixos del gOvi

Divendres dia 6 de maig als jardins de la biblioteca es van lliurar els guardons del concurs de dibuix infantil, per alumnes de 1r a 6è de primària, que organitza el gOvi i es van premiar 21 dels 846 treballs presentats, a més del reconeixement al centre educatiu més destacat que enguany va ser per a l’Escola del Mar, que hi va participar juntament amb les escoles la Presentació, Pérez Sala, Vaixell Burriac i Pla de l’Avellà.

Van intervenir a l’acte la regidora de cultura Esther López i l’alcalde, Damià del Clot i en nom del jurat en Jacinto Azcarate de Vilassart a més de representants de Càritas, Mans Unides, i Rotary Vilassar- Cabrera, entitats que atorguen tanmateix un premi a un dibuix de cada una de les tres categories. L’acte va estar conduït pel president del gOvi Carles Malfeito, qui va proposar als diferents guanyadors que expliquessin la idea amb què havien fet el treball.

La totalitat dels dibuixos presentats es poden veure exposats a la biblioteca Ernest Lluch fins el dia 20 de maig.

text i fotografies: Jos Petit (gOvi)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *