Dia de Castella-La Manxa a Vilassar de Mar

Daimiel i Vilassar, els dos pobles agermanats es retroben després de la pandèmia

La celebració del dia de Castella – la Manxa a Vilassar de Mar ha congregat aquest divendres nombroses persones a la plaça del Barato i als locals municipals que allà es troben. Aquesta és una celebració que ja ve de lluny al nostre poble, des del 2001 en concret, i que aquest any s’ha pogut celebrar després de l’aturada  de dos anys de pandèmia. L’acte era organitzat per L’Associació de daimieleños de Vilassar de Mar i comarca. Hi han assistit dos regidors de l’Ajuntament de Daimiel, poble agermanat amb Vilassar de Mar, que han estat rebuts per l’alcalde i membres de la corporació municipal.

L’acte ha tingut un to festiu amb la presència de la colla dels Ssstrepits de l’AVAL i els Mansuets de Foc, que han fet les delícies dels assistents, especialment dels més petits.

Després, ja a l’interior dels locals municipals, Josep Rebull ha llegit el pregó de la Festa, en el qual ha evocat l’evolució de Vilassar des de l’arribada de les primeres famílies procedents del barri de El Alto a la localitat de Daimiel. En ell ha valorat la necessitat de mantenir el vincle entre les dues poblacions com a manera de contribuir al coneixement i al respecte entre les dues comunitats.

Josep Rebull ens en parlava en el vídeo següent:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *