Presentació del núm. 2 de Mirades

És Vilassar de Mar un poble inclusiu i accessible?

La revista Mirades ha tret el número 2 de la seva edició en paper i l’ha presentat amb la celebració d’un debat sobre la inclusió de  la diversitat funcional en el nostre poble.

L’acte ha comptat amb la presència de Maria Petit, persona cega, activista pels drets de les persones invidents, Paula Robert, jove amb una discapacitat intel·lectual, usuària de l’Altre Espai Jove, Natàlia Ribera, mare de la Paula i impulsora d’aquest espai d’oci per a persones amb diversitat intel·lectual i Pablo Romo, pare d’una nena de P5 que necessita d’una cadira de rodes per als seus desplaçaments,  tots veïns de Vilassar de Mar.

L’acte ha tractat el dia a dia de les persones discapacitades al nostre poble, de les mesures que els són necessàries, de les reaccions de la gent davant del fet de la diversitat funcional, així com del paper de l’Administració, especialment la municipal.

Posteriorment el públic ha pogut participar amb les seves reflexions i preguntes.

L’acte s’ha clos amb la participació de Núria Casares, veu, i Jordi Font, guitarra, que han interpretat dues cançons.

Podem assegurar que l’acte ha deixat un fort impacte emocional i reflexiu en els assistents. En són demostració els tres escrits que us presentem i que ens ofereixen tres col·laboradores de la nostra revista.

Ens complau poder-vos oferir el vídeo que van enregistrar els companys de l’Aula d’Extensió Universitària de Vilassar de Mar Paco Yebra i Paco Cantero.

Una resposta a “Presentació del núm. 2 de Mirades

  1. Comparteixo les reflexions de la Nadala i la Zenaida. La participació de la Maria, la Paula i la seva mare, i l’Elena i el seu pare ens va apropar al seu món, tan ric com qualsevol, i ens va
    fer-nos adonar de que entre tots podem col·laborar a resoldre els inconvenients que els pots aportar la seva discapacitat. Gràcies a la revista Mirades per l’organització de trobades que milloren la convivència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *