Mireia Martínez Bailón, XIIIè premi Carme Romaní

Premi a la delicadesa

Aquest dilluns, dia 12 de setembre, en el Marc de la Setmana del Llibre en Català, la vilassarenca Mireia Martínez Bailón va rebre el XIIIè Premi Carme Romaní convocat pel Grup de Treball Bib Botó del Col·legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalistes de Catalunya. El guardó pretén donar reconeixement a totes aquelles persones que de forma més o menys anònima, sovint amb més il·lusió que no pas recursos, porten a terme petits projectes d’animació a la lectura.

Enguany s’ha concedit el premi a la Mireia, per la tasca que desenvolupa amb el seu perfil d’Instagram Gomets i colors. Art, lectura i joc sensorial petita infància, un autèntic espectacle per delectar-se, amb una col·lecció de propostes on la delicadesa i el bon gust rebel·len la sensibilitat d’una persona compromesa amb el foment de la lectura, especialment en la petita infància, en la franja que va dels 0 als 3 anys.

Al seu perfil d’Instagram comparteix propostes d’art de procés i convida als seus seguidors a capbussar-se dins la lectura de llibres, amb una colla de suggeriments, idees i propostes senzilles però molt engrescadores que captiven per l’elegància i vistositat de les fotografies amb les quals les acompanya. Passejar-se per el seu perfil és un autèntic gaudi, un desplegament de colors i lluminositat que no deixa indiferent a ningú i, anima a les famílies i docents a explorar el meravellós mon de la literatura infantil des d’una perspectiva fascinant.

Des de la revista Mirades felicitem la Mireia per la seva feina i l’encoratgem a seguir endavant amb aquesta tasca desinteressada però tan necessària, enhorabona!

Text: Sílvia Cantos

Vídeo. Martí Casares

Agraïm a l’escola Els alocs la cessió de les seves instal·lacions per a la realització de l’entrevista

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.