“Va de jazz” de tardor

Torna a Vilassar de Mar el “Va de jazz” , aquesta proposta musical dels diumenges a la tarda que tan bones estones proporciona als amants de la música en el format íntim i relaxat de la sala petita de l’Ateneu Vilassanès.

Diumenge 23 d’octubre, Choby Scheufler i Leyre Perrino ofereixen una proposta musical ben original: la fusió d’un instrument com és el baix elèctric amb la veu. Amb aquesta sonoritat poc habitual, la parella d’artistes reinterpreten un repertori que es mou entre la música brasilera i la copla, amb clàssics com “Desafinado” o “Alfonsina y el mar”.

Leyre Perrino, cantant i també acrtiu, convida l’audiència a submergir-se en les cançons a través de la interpretació escènica i una tècnica vocal impecable, mentre que Choby Scheufler parla amb l’instrument: el baixista, d’origen brasiler format a Berklee, ha guanyat beques Latin Grammy i s’ha format amb baixistes de renom com Victor Wooten, John Patitucci o Gary Willis.

I us podem oferir a continuació la programació del Va de jazz per al que resta de trimestre:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *