Núria Guinovart al Museu Monjo

Relació i equilibri

El Museu Monjo presenta fins a l’11 de desembre una exposició d’obres de Núria Guinovart (http://nuriaguinovart.com/) amb el títol Relació i Equilibri

Es tracta d’un recull de quadres realitzats sobre materials diversos (ciment, fusta…) que  representen formes simples, sense arestes, arrodonides, que s’acompanyen, se superposen o es limiten entre elles en relacions compensades, en un joc de contactes. Alguns quadres són simplement línies gravades sobre el ciment directament, una esberla que fractura  l’espai. Tot plegat, molt minimalista, sobri i senzill. 

De tant en tant alguna escultura de mida més reduïda dialoga amb els quadres.

Les obres estan repartides per l’espai en una combinació molt pensada a partir dels diferents tons i gammes de color que contribueix a crear un ambient de tranquil·la coherència.

És una exposició que transmet molta serenor i pau, gairebé una experiència mística. Els títols de les obres ens en parlen: Recolliment, Tendresa, Repòs…

Diu l’autora en el fulletó que presenta l’exposició:  “Aquest recull d’obres és la meva interpretació sobre la relació que s’estableix entre nosaltres mateixos i el nostre entorn”.

Val la pena apropar-s’hi, i deixar-se endur per aquesta sensació de calma.

Text: Marta Juanola

Fotos: Marta Juanola i Museu Monjo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *